Första snön, jippi!!!!

I morse när vi slog upp ögonen så lyste det alldeles vitt på backen. Det var jätteskoj, tyckte vissa av oss i familjen.

Emil han vaknade kl 06,15 m Magnus, sedan kom han till mig en stund typ 2 sek. Han sa till mig att han ångrade sig och gick till Magnus istället, fikade lite sedan var det daxs att gå ut och skotta snö.
Klockan sju var vi ute och skottade, gick en prommis med Felix. När vi hade varit på prommis så gjorde vi en snögubbe.

Isak har varit här en stund medans Anna och Nelly var på lek och sjung. Pojkarna har skottat en grotta.

Vi har varit och inhandlat nya vinterskor till Emil, stl 33. Jag kan inte förstå vem han ärvt dessa fötter ifrån...Magnus har ju små babyfötter, jag har korta men breda.
Men vad det är svårt med skor, jag försökte läsa lite tester igår men blev inte klokare för det. Nu när vi fått en skoaffär till Jmk så vill man ju handla där. Vi köpte tillslut GoodYear vinterskor, kopia av Kuoma men dessa ska vara vattentäta.








"Nu har jag fått nog av mamma"

Ska försöka göra denna historia kort:

Emil somnar alltid i sin säng, kommer oftast till oss på natten. Då blir det ganska trångt, varmt och han far som en propeller så då flyttar oftast jag till hans säng. Det jag gjorde i natt. På morgonen när Magnus skulle åka till älgskogen så vaknade Emil med honom. Magnus sa att han skulle gå och lägga sig med mig, efter att han legat en stund så klev han upp. Han sa till Magnus; nu har jag fått nog av mamma. Då frågade Magnus varför det?  Men jag får ju inte ha täckte på hela mig, jag har ju inget täcke på benen. Så Emil dissade mig och gick tillbaka till våran säng där han fick ha hela täcket för sig själv.

Barn dom är för söta, han har nu så roliga uttryck så ibland kan man knappt hålla sig för skratt...:)


På schemat för idag står det Piratkalas, stugan och bara mysa.

Ett stort grattis till Micke som sköt en stor älg igår, och Janne idag. Nu är det slut för detta år.


Trevlig Helg!

RSS 2.0