IKEA, JOBB OCH MASSOR M ÖVERTID.....

Under den senaste veckan har det  inte hänt så mycket hos oss...

image191

Magnus m respektive blev bjuden av hans jobb på en bussresa till IKEA. Den började med studiebesök hos Pajalabostäder. För mig var det en intressant väg att åka till Kukkolaforsen där vi åt middag och sov över. På lördagen den 17 maj så åkte vi bl a till Finland en sväng sedan tillbringade vi dagen på IKEA. Några större inköp blev det inte...lite smått och gott.
Innan vi åkte hem så blev det ett besök på Barnens Hus, för man måste ju ha en lite present med sig hem till sonen som sov över hos farmor och farfar. Det gick jättebra för Emil att sova där, farmor hade ju städat och Felix fick sova i garaget.

Sedan på söndag var det jobb för mig som gällde. Under denna vecka har jag mest jobbat och sovit. Jag har börjat kl 05.00 och kommit hem sent. Därför har jag inte bloggat på ett tag. Så nu känner jag mig rätt tom i huvudet...

Imorgon tidigt åker min mamma till Pernu, så då börjar jag mitt nästa jobb drygt en vecka fram. Jag tycker verkligen hon är värd det....Hon behöver få vila och bara tänka på sig själv. Hoppas hon kan göra det, ibland har hon svårt för det.


Ledig dag tillsammans m Emil

Igår var jag och Emil  lediga. Vi har bara myst, inte gjort något speciellt...
På morgonen så bakade vi en kaka till Emil, men den fick inte godkännt av sonen.
Jag hade ju lovat Emil att vi skulle hämta hans kompis Elias från dagis så dom skulle få leka hemma hos oss...
Det var en lång vänta tills klockan skulle bli ett...när klockan var tolv så stod jag inte ut längre. Vi tog på oss kläder, gick till dagis för att hämta Elias. Det gick jättebra med killarna, dom sköter sig ju själva.

På em fick vi stor besöka av lilla Liam, hans mamma Vanja och Elin. Det var jätteskoj.
Vad stor han hade blivit, jag har ju bara sett han när han var nyfödd.


Vi hann även med ett pass på gymmet, så idag har jag träningsvärk. Jag tycker det är skönt när man har träningsvärk, man vet att man har gjort något. Och att musklerna har fått arbeta...




                                     

Ute städning

I helgen har vi städat undan vintersakerna och fram med sommarmöbler, grill m m
Jag har bakat lite bullar och en långpannekaka.... men desto mer blev det inte.

Jag och Emil var i Mattis på lördag fm och hjälpte mormor att ta fram deras ute möbler.
Det har ju inte varit så jättebra väder, blåsigt och kallt. På söndagen när vi vaknade så var det snö på gräsmattan, det kändes inte så roligt. Emil ville fara på en cykeltur så han fick cykla ner till farmor och farfar. Det gick jättebra förutom att det fanns alldeles för mycket vattenpölar som man bara måste cykla i.

Jag själv trodde inte att han skulle orka cykla dit fram och tillbaka men det fixade han lätt. Han är inte så mycket för att cykla, han tar lika gärna sin bobby car....


image187

Bilder från Skansen, Junibacken med mera.....

                             

Stockholm

Vi har varit på en minisemester till Stockholm över helgen. Det var jätteskoj fast vädret var ju inte det bästa... jag trodde ju att det var sommar där.

Vi hade ett fullspäckat schema från det vi kom tills det vi åkte hem. På torsdagen var vi på Skansen, det var skoj men djuren ville inte alltid visa sig. En del djur hade inte kommit ut än, vi var nog lite för tidigt där. Jag tror det är roligare på sommaren.

På fredagen skulle vi på Junibacken men kö in dit var ca 1 km lång.... så vi skippade det just då. Vi gick till Kulturenshus. Där kunde barnen springa och leka, måla, läsa böcker mm. På em gick jag och Maria tillbaka till Junibacken m Emil och William. Då hade kön minskat. Vi såg Karlsson på taket, Pippi långstrum och så åkte vi sagotåget. Det var ju det bästa.

På lördagen så var vi och gick inne i Sigtuna centrum. Det var jättemysigt där m alla gamla byggnader. På kvällen hade vi grillparty m Gunnel, Malin, David, Pär och Klas.

Bilder kommer senare...


RSS 2.0