Solen sken....

I helgen har vi bara varit ute i det vackra vädret. Vi har varit i stugan och myst.
I lördags så var vi ute från morgon till kväll. På morgonen var det en som väckte oss kl 5:50, det var den sovmorgonen. Det gjorde inte så mycket för vi skulle upp tidigt för att röka suovas och torrkött. Emil tyckte inte det var så skoj att röka kött så efter en timme gick han in till farmor och gjorde fika. Sedan packade vi våra väskor med mat och for på skoterutflykt. Vi for till s.sorrvas. När vi gjort upp eld, då kom Lars och Monica på besök. Det var ju skoj att dom hittat från byn.... 
I söndags så for vi till s.kebnats för att fiska, eller blöta kroken. Inte ett napp på hela dagen. Precis när jag och Emil gjort upp eld så kom Arne och Laila, senare kom farmor och farfar.  Det var strålande den dagen och man ville inte fara hem.... jag hade gärnat stannat till kvällen. Men man var ju tvungen att fara hem och rusta för denna vecka. Inte kul...  jag hade velat vara ledig hela våren.

image13

Tror ni att det är någon som är lycklig nu när han har fått åka skoter med Lars....

Stor fiskaren var på hugget men inte fiskarna... Dom hade tagit en tupplur

image12

Förkyld vecka

Veckan som varit har vi bara varit sjuka. Emil har varit febrig och snorig nästan hela veckan. Sedan blev jag också snorig. Emil fick vara hos mormor och morfar från onsdag til torsdag, sedan på fredag fick han vara hos farmor och farfar. Det är tur vi har mor och farföräldrar nära. Vi är verkligen bortskämda, det är guldvärt. Under tiden jag har provanställning är det nog inte så populärt att vab:a nästan en hel vecka. I torsdags var chefen från Proffice på besök. Det var trevligt att få träffa dem och få se dem i verkligheten.

På återseende!

Ny vecka

Nu är det en ny vecka att se fram emot. Det ska bli skoj. Ihelgen har vi inte gjort så mycket. Magnus har brandjour och jag har varit ganska trött efter min första vecka på mitt nya jobb. Emil han har varit lite febrig och hängig ihelgen, är jättesnuvig just nu.  I lördags kom mormor och hämtade honom, då passade jag på att plantera om mina blommor. Vad skönt att det är borta. Jag har tagit ner gardinerna från vardagsrummet, det blev så öppet så jag har inte lust att hänga upp några nya. Hos våran grannen på baksidan så roade sig fyra ekorrar med att leka jaga, eller...  Magnus trodde att dom gjorde nya ekorrar.   I söndags var Gunnel hit och klippte mig, för det är så svårt att få en klipp tid på studio 2 när Magda har slutat. I mitten på maj var den tidigaste tiden, så länge orkar inte jag vänta.

Ha det! / Kram



Snö

Såg att Martin hade tagit några fina vårbilder (sommar) från Fjollträsk. Edwin såg lite besviken ut när han satt på bobben i gröngräset. Här har vi, till Towes stora förtret snö så det täcker köksfönstret, det blir ett ruskit rännande till ytterdörren för att se vem som rör sig på gatan :)... 


Magnus
image5

image6

Emil har en perfekt pulkbacke runt knuten

"Lilla julafton"

Äntligen kom mormor och morfar hem igår. Dom har varit hos gammelfarmor i Lappträsk i flera dagar. Det har varit så tråkigt när dom har varit borta. När dom har varit på resa brukar dom jämt ha´en massa paket med sig till oss. Emil fick massor av kläder, ett par skor och en stor bil som han hade önskat sig. Men han blev lite besviken på bil för man behövde inga batterier till den. Vi andra i familjen fick inga roliga saker, underkläder, örngott mm.
Senare på kvällen dök Lars, Monica och Guntan upp. Vi satt och surrade om ditt och datt. Johnny ligger ju i Gällivare sen en tid tillbaka och hade hoppats på hem gång igår men icke det. Kanske bättre lycka idag (vet ej).

Ikväll har vi varit och ätit middag med morfar för mormor jobbar kväll. När vi kom hem kom farmor och farfar på besök. Det var ett tag sen sist. Även dom har varit bortrest i helgen. Så ni kan ju tänka er att Magnus och Emil har haft lång tråkigt när alla har varit borta och jag har jobbat. Nu börjar jag få klämm på vad jag ska pyssla med på mitt nya jobb. Det känns riktigt skoj. Det finns massor att göra hela tiden. Men jag skulle behöva mig en egen dator och skrivbord så blir det ännu bättre.

Ha det bra!

Trött i huvudet

Idag har det varit mycket information, jag är inte van vid det....  Men det verkar vara ett roligt jobb. Idag har jag mest suttit bredvid och tittat. Jag har varit med och sorterat, scannat och verifiera fakturor. På eftermiddagen har jag suttit själv och verifierat, det var skoj. På onsdag blir vi totalt 40 anställda, så på fika rasterna är det rätt trångt. Så jag tror det blir en tidig kväll. Jag hade tänkt börja plantera om mina blommor ikväll men jag vet inte om jag orkar men det behövs.

Ha det bra!

Fin vårdag

Idag har det varit en fin vårdag. Vi har varit ute från tidiga morgon tills det börja skymma. Solen har lyst hela dagen och värmt bra. Vi har varit till Lars och Monica i Tvärträsket. Emil tyckte det var jätteskoj att åka skoter. Han är jätteduktig på att roa sig ute. Han har skottat snö med Lars och fyllt igen pimpelhålen med snö:)
Ikväll har vi varit på 40 årskalas hos min kusin Anneli. Där hade hon bullat upp med massor av gott fika.

image1
Myser i solen

image2

Emil & Magnus på skotertur till Tvärträsket

image4


Vissa har det skönt i vårsolen....






Första gången jag bloggar...

Hej!
Det är första gången jag bloggar. Jag har läst många olika bloggar och tycker detta verkar skit roligt, så nu måste jag också göra detta.

Idag är det söndag och jag ska inte göra något speciellt. Vi kanske ska fara ut med skotern och grilla en korv. Det är ju perfekt väder för detta. Imorgon ska jag prova på ett nytt jobb. Jag ska börja på vattenfall som ekonomiassistent. Jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på....

På återseende

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0