Lyxliv...

I veckan lever jag lyxliv, har bara mig själv att tänka på. Känns som om jag redan börjat min semester.

Emil och Magnus flydde till stugan i söndags och kommer först hem på torsdag. Jag tycker det är så skönt att  vara själv, att få göra som jag vill, inget barn som ropar mamma hela tiden.

Det är första gången på snart fem år som jag är helt själv  så här länge. Jag minns att dom har varit iväg till stugan en natt men inte längre och det kanske har hänt 2 ggr.
Men jag skulle ju inte vilja vara själv hela livet, men ibland är det nödvändigt att vara ifrån varandra och ladda batterierna.

Nu när jag varit själv så har jag mest städat. Jag har städat Emils rum, puttsat några fönster, inte alla men jag kanske hinner imorgon. Planen var att jag skulle vara lite social och hälsa på vänner men det har det inte funnits tid till.

Midsommar firade vi Mattis m Lars och Monica. Åt en riktigt god traditionell midsommar middag med dem sedan cyklade vi runt i byn och hälsade på vänner.

På lördagen så var vi på fisketävling, en tjärn som ligger i Mattis. Magnus fick tre fina fiskar, Emil hade en jättestor fisk på spöet men just när vi skulle håva upp den så gick linan av. Vilken otur, gissa om det var någon som grät...
På kvällen målade vi klart våran boda oc h Magnus satt upp dom sista vindplåtarna på huset. Så nu är det helt färdigt. Kommer bilder senare.


Nu längtar jag till semestern, bara tre dagar kvar!!!

Grillning

Ikväll har vi haft grillafton på dagis...

Barnen har sjungit och var jätteduktig, trots denna kyla och duggregn. Det kännns som det är höst nu, men vi hade uppehåll nästan hela tiden. Duggregnet kom precis när vi skulle plocka ihop och gå hem.

      

Barnen hade tillsammans med fröknarna fixat efterrätten, den var jättegod. Vilka duktiga barn och fröknar vi har.

Snar är det sommarlov, känns lite konstigt eftersom vi inte har sett så mycket av solen, men den kommer kanske???
Nä´jag tror man får sikta in sig på en resa till värmen senare i höst...

Spindelmannen

Emil klagade att han var så långhårig. Han ville så gärna åka till Siv och klippa sig för hon är bäst säger han.
Det gick inte lika bra med Malin, han tyckte att jag skulle klippa mig hos henne.

Så här blev det resultatet:



          

Studenten...



Sandra och Niklas



Elin (gammal jobbar kompis) och P-O






Kryss

 Himlen är täckt med stora gråa molen, solen kanske är långt där bakom.
När man tittar ut kan man tro att man förargat han där uppe, att han öppnat den största kranen som finns, regnet öser ner.

Något positivt är att vi har inte långt kvar till semestern. Jag och Emil kryssade igår kväll i almanackan och insåg då att han har bara denna vecka kvar på dagis och jag har två veckor kvar på mitt arbete innan semester. JIPPI!!!!

Ska bli så underbart med semester....

Nu ska jag återgå till mitt arbete...

Ha en bra dag!


Hej

Sedan jag skrev sist har vi hunnit med lite av varje...

Vi var ju till Luleå,där hittade vi tillslut ett köksbord som vi var och hämtade i lördags. När vi packat upp det så märker vi att det är en skada på det. Det var ju inte skoj, vi har ringt till Skinnexpo så vi kommer att få ett nytt bord. Men tillsvidare så var det bara att använda det. Vi skulle få pruta på priset men vi kände att vi ville ha ett nytt och helt bord, helst när man lagt ner lite pengar på det.

Vi har även inhandlat nya utemöbler, det blev toppen fint här ute.

Tack alla som sponsrat oss så vi kunnat köpa dessa möbler!!!

Vi har varit och tittat på dem som skulle på bal. Min kusin´s flicka Sandra och min kusin´s pojke Stefan  tog studenten. Dom var så fina.

Idag har det mest regnat här.. när kommer sommaren?

Jag har hunnit med att jobba en stund medans våra bästa vänner har tagit med Emil på en fisketur. Han tyckte det var jätteroligt och har pratat om det hela kvällen.

Nu ska jag hoppa i duschen för att jag ska börja tidigt imorgon, sov gott alla nära och kära!

Uppdatering...

Det är så länge sedan jag skrev så jag kommer knappt ihåg hur man gjorde, vad jag skrev sist.

Bröllopet gick bara bra, städning och allt annat små fix är nu färdigt.
Jag ringde till Skattemyndigheten idag på em för att höra när papprerna kommer ang mitt nya efternamn men när jag väl kom fram efter alla val man skulle göra så hade jag nr 35 i kön, beräknad kö tid var ca 45 min, då la jag på luren.
Papprerna kommer väl i brevlådan snart.

Hemma hos oss har det varit målning för hela slanten. Tack vare moster Gunnel, morbror Lars och Bosse G som hjälpt oss med det är nu huset klart. Samt mormor och morfar som haft Emil och även fixat mat till oss. TACK  för all hjälp, det blev superfint!!!

Förra helgen var det mässa i parken både lördag och söndag, alla räddningsfordon var även där. På söndagen var jag och Emil och tittade på Tobbe Trollkarl. Han tyckte det var jätteroligt, jag var mest stressad och ville hem och måla.

Förra torsdagen så klippte Magnus gräset och det är tidigt för att vara här uppe, häggen blommar för fullt. Och nu är det daxs att klippa igen.

Igår var jag med jobbet till Luleå och sprang vårruset, det gick ganska bra men det var massor med folk. Det gick inte att springa hela tiden sedan så har jag inte så bra kondis. Jag och Åsa hann med att springa på stan innan, det blev ett och annat plagg till Emil och mig.

Ikväll har vi pysslat här ute på gården. Vi har varit på raggen för att kanske få se Markus Fagervall, Jakob Hellman m m. Det är jättemycket folk ute, ångrar nästan lite att man inte gick ut men det är inget att göra. Imorgon åker vi till Stugan, Magnus har planer på att sätta potatis, hoppas det inte blir regn.

Nästa vecka ska vi till stan och kolla om vi hittar något köksbord, det ska bli skoj.









P.s Kolla in Fias blogg där finns det mer bilder fr bröllopet.

RSS 2.0