Glad Påsk!



Vi vill skicka en glad påsk hälsning till alla vi känner.

image153

Vi åker till stugan under påsk.
 
Hoppas ni alla får det bra.


Vårkänslor

Nu har våren börjat komma till oss i norr. Det har droppat från taken, solen har visat sig.
Det är jätteskönt för nu börjar vi bli less denna snö. I helgen när vi var i stugan var det snöskottning som stod på schemat. På söndagen var det snöstorm. Isvägen hade drevat igen så vi fick köra runt och  knappt det gick.

Nu har jag blivit fri min förkylning, det känns bra. Det är så trist att vara sjuk och att inte kunna träna. Men imorgon ska jag börja om igen. På eftermiddagen skall jag till frissan, det blir skoj. Jag vet inte riktigt vad jag skall hitta på men något nytt måste man väl göra, så man hänger med modet.

Nu skall jag gå och se på rent hus, så man inser att man kanske inte har så skitigt.....


image152


Äntligen helg...

Jag vill börja med att gratta Vanja och Urban som har fått en liten kille idag, GRATTIS!!!


Nu är det helg igen... denna vecka har varit lååång. Jag har åkt på förkylning, det känns inte så skoj när det äntligen blev helg. Ikväll åker vi till stugan. Vi ska röka lite renkött som skall bli suovas och bara mysa. Om det blir fint väder kanske det blir en tur med skotern men dom har ju inte lovat så bra.

Emil ser mest fram emot att få åka fyrhjuling. 

Trevlig helg!



Inget dåligt väder bara dåliga kläder....

Ihelgen har det inte varit det bästa vädret här hos oss. Men ute har vi varit......

I fredags åkte vi till stugan, våran första helg på detta år. Vädret har varit under all kritik. Lördagen var det snöstorm hela dagen. Magnus och Emil gick ut tidigt på morgonen för att börja röja snö. Jag valde att stanna inne och ha lite städning. Jag brukar alltid städa första helgen när vi inte varit på några månader. Det känns bättre, nu behövde man ju inte ha dålit samvete emot det dåliga vädret.

Idag har Elias m familj varit ut till stugan. Det var jättetrevligt. Vi grillade korv ute, åkte bob, madrass, provade på att åka lite skidor. Ja, vi hann med flera saker på bara några timmar.
Jag vill passa på att tacka för inbjudan till ert bröllop, Fia & Thomas. Vi ser verkligen fram emot att få fira denna dag tillsammmans med er och alla gästerna.



RSS 2.0