Fredag!!!

                                            
image19
  

Nu är det fredag igen. inte vilken fredag som helst. Idag ska vi begrava Johnny.
Jag och Emil är nu ensam hemma. Vi har skickat pappa, Börje och Johan till Mattis för att lassta av Börjes båt och Anna-Greta har åkt till Inger och P-A för att hjälpa till med smått och gott inför begravningen. Jag ska snart göra Emil redo för dagis. Denna vecka som varit har gått sakta och varit tung. Jag har jobbat över en hel del plus allt annat runt om kring. Det känns skönt att man är ledig i några dagar. Vi ska inte göra något speciellt ihelgen, bara ta dagen som den kommer.

Vi vill skicka ett fång rosor till Gunnel med familj, vi tänker på Er!

Äntligen fredag!!!!

Denna vecka har inte varit som dom andra. Den har gått så sakta och har varit jobbig. Vi har haft fullt upp varje kväll och så har jag jobbat till kl 17. Men nu är det äntligen fredag och man får vila sig i några dagar. Vi ska åka till stugan, nu är det sista turen med skotern för i år.

Trevlig helg!

Tråkig söndag

Igår var det en tråkig dag här i Jokkmokk. Vid 9,30 ringde telefonen. Det var svärmor som ringde för att meddela att vår bästa morbror/vän Johnny hade gått bort.. När jag såg att det var hon som ringde så förstod jag vad som hänt. Jag som är så blödig började att gråta floder. Då kom Emil springandes från sitt rum och undrade varför jag grät. Magnus tog Emil i sängen och sedan förklarade jag för honom vad som hänt. Först förstod han inte men nu tror jag att han förstår. För på morgonen så berättade han för fröknarna att Johnny är borta. Han har verkligen kämpt men nu orkade han inget mer. Nu är det stort hål i våra hjärtan. Han var ju så snäll och omtänksam. Ingenting var omöjligt för honom. Vi saknar dig så. Vi tänker på dig och din familj
Hoppas du har det bra där du är!


Kram från Magnus, Towe och Emil

Full speckad vecka

Denna vecka har varit full med arbete. Jag har jobbat över varje dag flera timmar. Det är så mycket på jobbet att jag skulle kunna jobba hela helgen men då kom lat masken krypande. Nog med det....

Under påsk har vi varit på fisketävling til Kebnats, vi höll på att blåsa bort. Och inte en fisk, men fina priser. Emil vann en skoter (leksak), jag tog ett påskägg och Magnus en mini radio. På lördagen var vi till Tjalmejaur och hade sjöarnas kamp mellan Tjalmejaur och Tvärträsket. Det var skoj, men jag valde fel lag. Tvärträsket vann och jag var ju med Tjalmejaur för där har jag min släkt... 

På söndagen var vi också på fisketävling i Lars tjärn men där fick vi fisk. Jag vann ett hopprep och Magnus en påsktupp. Men vädret har ju inte varit det bästa. Det är så svårt att klä sig mot denna blåst.  

Ihelgen har Magnus brandjour så då blir vi hemma. Det är skönt för här ser det ut som andravärldskriget. Under skotersäsongen hinner man inte med städning hemma men ihelgen ska det ske. Jag har redan röjt tvätt i tvättstugan och manglat bort allt.

image14
Det största påskägget jag sett. En lycklig kille...
Drag kamp som avgörande gren

 

Skoterrace                     Bobrace

 

Påsk!!!!

Redan påsk, jag tycker tiden går så fort. Nyss var det vintermarknad och huset var fullt med gäster. Men det är ju två månader sedan. Enligt nyheterna så ska det ju inte bli så strålande väder men det får man ju se när man vaknar på morgonen.

Vi åker till stugan imorgon kväll och så blir vi där till måndag. Om vädret blir fint kanske vi åker upp till våra vänner i Seitivare över dagen. På långfredag ska vi på fiksetävling i Stor Kebnats som skoterföreningen arrangerar.

Vi önskar alla en trevlig påsk!


Städning och bakning

Ihelgen har vi inte gjort något speciellt. Jag har påskstädat i stugan och hemma.Magnus jobbade i söndags så då passade jag på att baka mjukkakor. Och Emil fick fara till mormor och morfar.

I lördags var vi till vår frisör Gunnel, nu var det Emils tur att bli klippt. Han blev jättefin. När vi var där så kom Börje och Anna-Greta från Motala. Det var skoj att träffa dom.

I söndags så tog Magnus hem traktorn, gissa vem som var snabb att åka med pappa. Nu har vår snö framför huset minskat rejält.

Ha det! 

RSS 2.0