Hej....

Det har hänt lite saker hos oss sen jag skrev sist.
Det blev inget besök hos tomten för jag blev sjuk. Jag var sängliggandes i nästan två dagar. På onsdag kväll fick jag frossa och feber. På torsdag var jag riktigt dålig, feber,trött och värk i magen. Nu tror ni att det var magsjuka men inte det. Jag kunde inte äta något, bara dricka. På fredag var det lika ont men inte lika trött. Men jag sov nästan hela dagen på torsdag. Jag har läst i en läkarbok där det visade sig att jag har fått magkatarr. Sedan har jag pratat med min faster (hon är sjuksyster), hon säger att det är magkatarr. Det har jag haft nu till och från hela veckan. 

Under helgen gjorde vi inget speciellt. Jag och Emil var till Cattis, Lova och Odd en stund på söndagen. Lite social måste man ju vara.

I tisdags var Emil till doktor Åke Stenberg ang sin allergi. Åke tyckte att Emil var en pigg 3 åring. Några nya prover skall inte tas än på ett tag. Vi själva vet ju att han mår dåligt när han får i sig fel mat och då tyckte Åke att vi skulle avvakta. Det är ju bara Emil som får lida sa Åke.
Vi vägde honom och vågen stannade på 14,4 kg och längden på 102,5 cm. Han är tydligen lång för sin ålder och lite för mager.

Sedan på eftermiddag var han hos farmor och farfar, där bakade han pepparkakor. Dom blev jättegoda.

Ikväll har jag städat lite i köket. Satt upp julgardiner, ljusstaken i fönstret. Till helgen ska jag julpynta lite mer.

Nu ska jag se lyxfällan.

Ha det bra!


Bytt igen

Nu har bloggen bytt utseende igen, ville ha mer jullikt. Så det här var det närmaste röd jag kunde hitta på min blogg.

Jag är ju ingen miljö "nisse" direkt, så grönt är nog inte min grej.
Ikväll är jag bjuden på tupperware och smyckes party men jag känner inte att jag har tid. Nu är man ju upp bokad rätt mycket innan jul.

På fredag kommer tomten med tomtenissar till Gamla Apoteket. Det blir skoj tycker jag men Emil vill inte följa med. På morgonen sa han att, pappa ska vara barnvakt åt mig, far du själv till tomten. Det blir spännande på julafton.

Vi hörs!

Ny vecka....

Det är ett tag sedan jag skrev sist... Hos oss i norr har det snöat en hel del, (50 cm). Vi har mest skottat snö hela dagarna men vi har även provat på kylan.

Ihelgen har vi inte gjort något speciellt. Mest tagit det lugnt. Emil var ledig från dagis i fredags och var hemma med  Magnus. Dom  var till Mattis och hämtade en tv-bänk till Emil och hjälpte mormor med några saker. När dom skulle åka hem så ville inte Emil följa med. Så han stannade hos mormor och morfar. När jag kom ner för att hämta honom, så frågade han mormor och morfar om han fick sova där. Mormor och morfar är ju inte svår flörtade, så jag fick åka hem utan barn.

På lördag bjöd vi Monica och Lars på middag, vi gjorde tacos. Drack gott och bara skvallrade.
Idag har vi skottat snö, vi har varit till stugan och kollat våra råttfällor.
Emil och Magnus har varit och badat på Kaitum (37 gr). Det hade visst varit fullt i bassängen, Magnus trodde att det var över 50 personer.

Nu börjar snart en ny vecka att kämpa igenom. Jag tycker man är så trött när det är mörkt större delar av dygnet.

Ha det bra!


Tänd ett ljus...

Igår var jag, Emil och Lars på minnesgudstjänst i kyrkan.
Det tändes ett ljus för dem som hade gått bort under året. Det var jättemycket folk i kyrkan. Mitt barn kunde bara sitta still 30 minuter sedan fick vi lämna kyrkan. Han hade mycket svårt att vara stilla och samtidigt vara tyst.

Vi hade lovat Lars att följa med honom till kyrkogården för att tända ljus. Där var det jättefint. Hela kyrkogården lyste upp.


image97

Emil och Lars vilar eftermiddagen!








RSS 2.0