Brudparet Eriksson & Emil

Emil klädd i                                                                                                                    

Bilder från midsommar och monstertruck show

                                   

Midsommar,Fisketäving, mm

Hej Kära vänner!

Hos har det varit full rulle så det här med att skriva på bloggen har inte prioriterats i första hand.
Jag har nu börjat jobba efter mina tvåveckors ledighet, som mest regnade bort. Det känns inte så roligt men det är inte så mycket att göra åt. 
Vi kämpar på med vårat hus, det är snart klart. Om vi har vädret på vår sida i veckan så blir det nog klart.

Midsommar firade vi hemma, det var så skönt. Jag och Emil gick till hembygdsgården, där vi träffade massor med folk. Vi klädde och reste midsommar stången. Moster Gunnel kom dit, så hon gjorde en krans till Emil medans jag fixade med mstången. Familjen Wikström m fler höll i sången och vi andra dansade runt midsommarstången. Emil lekte mest med sina kompisar. Innan allt var slut var vi ganska blöta, regnet kom ju :(.....

På kvällen grillade vi hemma tillsammans m Gunnel och bara myste på. Senare på kvällen åkte vi ner till Mattis för att kolla om det var nå´ folk, men där var det ganska dött...
Alla satt nog inne när vädret var så ruttet.

Midsommardagen var vi på fisketävling i tjärn. Emil fick första fisken, den vägde 6,5hg. Det var en regnbåge.
Det var inte många som fick fisk men vi var ca 35st. Vi hade fint väder under tiden.

I onsdags så var vi på Monstertruck show, regnet det öste ner. Men har man lovat att åka på något så ska man ju hålla det. Vi hade med oss Elias och Arvid. Emil var inte så intresserad, vid pausen ville han hem. Det var blött, kallt och lite folk. Vår son är lite känslig för höga ljud, så han hade behövt hörselskydd.

I lördags var vi på världens finaste bröllop. Jag har aldrig varit på finare och naturligare bröllop, allt var så levande. Det var våra vänner Thomas och Josefin som gifte sig. Brudens familj och släkt är ju helt underbara, dom kan spela massor med instrument och dom kan sjunga. Brudens pappa samt två till spelade brudmarschen i kyrkan. Sedan var det några som sjöng.
Festen hölls på västra skolan. Vi var jättemycket folk, mycket barn.  Där var serverades det god mat, mycket sång och musik, tal och lite tävlingar.

Bordsplaceringen var lite annorlunda men toppen. Vi som var par fick sitta tillsammans sedan fick barnen sitta i ett eget bord intill oss.

  TACK FIA OCH THOMAS FÖR ATT VI FICK KOMMA, DETTA KOMMER VI ALDRIG ATT GLÖMMA !!!

Bilder kommer senare...

Mini semester

Ihelgen har vi varit på en mini semester med Monica och Lars.   Vi har bott i Lappträsk hos min farmor och sedan varit över till Finland, besökt IKEA  samt alla andra affärer som finns där. Nu finns det en heldel affärer att förstöra pengar i. Vi har hjälpt min faster och farmor lite ute på gården.

I måndags var vi i Luleå, Magnus var till optikern.. Jag gjorde inga större inköp. En liten väska, presentpapper och lite smått och gott.

Nu är det målning som står på vårat schema resten av veckan om bara vädret tillåter. Igår regnade och åskadet hela dagen.  Så vi får hålla tummarna att sommaren kommer nu....

Men snart är ju ledigheten slut och då brukar det ju bli fint väder :).....

Ha det bra!!!!!

En lite blogg paus....

Kära bloggläsare jag har haft en liten blogg paus som ni kanske märkt.

Jag har skött om min sjuka pappa när min mamma var på semester, som jag verkligen unnat henne. Hon har varit till Pernu på en sparesa. Hon har haft det toppen, mycke behandlingar...

För mig har det varit nyttigt att få vara själv med min pappa och få se vilket liv min mamma lever just nu. Magnus och Emil har ju också bott med oss i Mattis.

Sedan har vi börjat med att måla om vårat hus... tidigare var det  ljusblåa knutar samt runt fönsterna men nu blir det vita  knutar samt runt fönstrerna. Nästa år målar vi om fasaden, kanske blir det mörkgrått.


Bilder på vårt "nya" hus kommer senare samt mer info......

RSS 2.0