Allmänt...

Hos oss händer det inte så mycket just nu.... vi planerar mest inför vårt bröllop den 22 maj. Innan dess har vi också några födelsedagar att se fram emot. Så på denna blogg kommer det nog att vara lite dåligt med uppdatering. Hoppas ni har översende med det.

Nu ihelgen som var så var vi till Luleå på vårmässa och så handlade vi lite saker inför bröllopet. Emil hade turen att få vara hos farmor och farfar. Han hade det nog roligare där än att vara med oss.

Söndagen så bakade vi lite fika bröd, vi var på cykeltur, Emil hade kompisar mest hela dagen. Anna och Nelly kom förbi en sväng.

Idag har jag jobbat över för vi har så mycket på jobbet igen.

Imorgon ska jag och Emil sova hos mormor och morfar. Mormor ska på middag och vi ska vara med morfar. På onsdag så åker dom till Lappträsk. På torsdag åker vi dit efter jobbet, så blir vi där hela helgen. Då kanske man gör en sväng på IKEA.

Ha det så gott alla!


Påsk 2009

Kära Vänner, vi har överlevt påsken fast vi har inte riktigt prioriterat bloggen som nummer ett...sedan så har vi det lite taskigt med uppkoplingen i stugan.

Vi har haft det jättebra under vårt påsklov, vädret har  varit godkänt, lite mer sol hade inte skadat. Vi har  varit ute mest hela dagarna. Emil har inte viljat gå in, inte ens för att äta. Han är ju helt otroligt snäll vår son. Han har varit ute från tidiga morgon till sena kväll och då har klockan varit kring 21.30 när han kommit in. Han har ätit ute eller så har han ätit med overallen på. Han har roat sig ute på gården, kört fyrhjuling, vi har kört skoter till det blivit mörkt.

En dag så var vi ett helt gäng underbara vänner på Kebnats, det var riktigt skoj. Alla barn hade jätteskoj, klättrade på taket, lekte i pimpelhålen, tolkade efter skotern på bob.

En kväll så var Elias m familj på middag i stugan. Emil ville så gärna att dom skulle komma till stugan på fest. Han tänkte på den traditionella kräftskivan, men så mycket folk var vi inte.

Emil har ju varit med sina kusiner från Stockholm. Alla barn har varit med när Magnus har varit och vickat gäddsaxarna. Dom fick en lake och två gäddor. Dom är ju inte fina dessa fiskar men dom är goda om man tillagar dom på rätt sätt.

Vi har hunnit vara ner till Vuollerim en dag och tittat på skotrar. Emil blev besviken när dom inte hade någon barnskoter hemma. Det är ju inte lätt när man är liten...och vill ha allt!

På påskafton så hade vi fisketävling i Tvärträsket. Jag fick bara en fisk men jag fiskade inte hela tiden. Emil fiskade en lite stund. Senare på dagen hade vi sjöarnas kamp, Tvärträsket mot Tjalmejaur. Det gick inte så bra för mina kusiner från Tjalmejaur, men bättre lycka nästa år.

På kvällen hade vi knytkalas hos Gunnel med massor av god mat. Synd är att man blir så himla trött på kvällen när man varit ute en hel dag. Jag och Emil gick hem först, vi orkade inte hålla ögonen uppe.

Annandagpåsk var det ju superfint väder, men jag orkade inte eller kände inte för att fara ut med skotern. Så vi var hos mormor och morfar i mattis. Elias och Fia kom dit så vi grillade lite korv och varma mackor ute. Barnen hade jätteroligt i alla vattenpölar. Dom gjorde bäckar på grusvägen med hjälp av pinnar.
På em hade vi middag för Vanja,Urban, Axel,Liam, Stefan, Therese, Hugo,Pelle. Det är ju inte så ofta man träffar Stefan m fam eftersom dom bor i Gideå.

Nu har en ny arbetsvecka börjat, det är tur att den är kort.
Ska bli skönt med helg igen!!!


Hej hopp!!!!

Vi lever fast det är ett tag sedan vi skrev

I måndags var jag och _Emil ledig, så skönt..................

Vi gjorde inte speciellt mycket annat än att jag städade lite i stugan. Det börjar bli lite trångt med förvaring. Så på söndagen så fixade vi en garderob dit som jag ställde i ordning i måndags medans Emil var och lekte i snön. Sedan så lastade vi ett ved lass som han och M tog hand om senare på kvällen.  Vi hann även med att åka ut till skogen och grilla korv.

På kvällen hade vi huset fullt av vänner. Monica och Lars, Mormor och Morfar kom förbi med go saker och leksaker.

Igår var Anna, Arvid och lilla Nelly ut en sväng. Vi planerade lite inför bröllopet.

I veckan och nästa vecka ska vi bo i stugan. Emil tycker det är underbart.

Vi hörs!

RSS 2.0