Detta händer hos oss...

Jag har inte haft tid att uppdatera bloggen på ett tag. Men jag ska försöka bli bättre på det. Eftersom jag sitter framför datorn hela dagarna så känns det inte så lockande att sätta mig framför datorn när jag kommer hem.

Min provanställning hos Proffice har nu övergått till en tillsvidareanställning men för det så sitter man ju inte säkert... Vi  jobbar  på uppdrag åt Vattenfall och man vet ju inte hur länge det varar. Helt plötsligt tycker Vattenfall att det är för dyrt att ha oss alla, så vissa kanske måste sluta. Jag som då är anställd bland dom sista får ju gå först. Det får man ju ta då.

I måndags kom våra IKEA möbler, vi har beställt nya möbler till vardagsrummet så Magnus har haft lite pyssel i helgen.  Jag och Emil vi har hållit oss på utsidan av huset och pysslat med alla löv som kommit. Det är en hel del och dom tar aldrig slut....  


                                                                                


Veckorna bara går och går.....

Jag tycker att veckorna går så fort och vi skall inte prata om helgerna.
Nu är det ett tag sedan jag skrev sist så jag kommer knappt ihåg vad vi gjort.

Vi har väl mest städat inne och ute. Hösten är en rustig tid med mycket bök och stök. Man skall hinna puttsa fönster, städa bort sommarkläder och fram med vinterkläder. Sedan ska man städa bort blommor som frysit.

Ihelgen som varit så var det mest regn, så på söndagen när vi vaknade åkte vi till Luleå över dagen. Vi var en stund på Leos lekland. Emil tyckte det var skoj att cykla, hoppa på studsmatta men inte klättra på höga höjder. I det fallet är han lik sin mor....  Vi var en sväng på Jula, Biltema och alla affärer på Storheden. När vi åkte hem svängde vi in till Jimmy i Boden.

Igår kom vår första snö. Men nu har den regnat bort. Det blir jätteljust när snön kommer så den hade gärnat fått stanna kvar. Ikväll har jag varit på jobbet och ätit surströmming, det är ju så gott..... så nu känner jag mig som en ballong kring magen.

På återseende

IKEA.....

Ihelgen har vi bl a varit på IKEA... men vi har också hälsat på gammelfarmor och gammelfaster i Lappträsk. I fredags tog jag och Emil bilen och åkte till Haparanda först. Där mötte vi upp mormor, morfar, gammelfarmor och gammelfaster. Gammelfarmor har fått plats på ett ålderdomshem inne i Haparanda. Gammelfaster och Mormor har fixat till detta i helgen. Vi har bara varit med och in handlat lite möbler till gammelfarmor. Så det har blivit mycke IKEA ihelgen.

På lördagen arbetade vi ute i trädgården hela dagen. Rensade lite blommor, tog bort blasten från potatiskålen m m.  Lite pyssel inför hösten.

På söndagen åkte vi in till Haparanda med lite mer saker till gammelfarmor och så en sväng på IKEA. Efter lite mat i magen så styrde vi bilen mot Jokkmokk. Resan gick jättebra. Jag måste verkligen skryta över vår son, han var jättesnäll hela vägen. Inte ett gnäll, han som annars tycker att det är en mardrömm att åka bil långt. Jag hade laddat upp med ljudböcker och nya batterieri cd-freestylen.

Efter dagis idag har vi för första gången varit på gymnastik. Han tyckte det var roligast att springa och leka. Men när dom skulle leka varg och haj så ville han inte vara med. Hinderbanan var inga problem. Jag hoppas han vill gå dit fler gånger, för det är bra träning.

RSS 2.0